Wielercafé Utrecht

Tijdens het Wielercafé Utrecht wordt met aansprekende gasten gesproken over heroïek, techniek, voeding en andere wielerzaken. Het sfeervolle CycleWorks in het centrum van Utrecht wordt hiertoe speciaal omgebouwd tot café. Gegarandeerd een leuke avond en veel gelegenheid om andere fietsfanaten te ontmoeten. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om vooraf gezamenlijk een rondje te fietsen.

Wielercafé Bibliotheek Neude afgelast

Het uitverkochte Utrechts Wielercafé dat op 26 februari in de Bibliotheek aan Neude zou worden gehouden kan helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Zodra het weer mogelijk is om bijeenkomsten te organiseren zullen we een nieuwe datum voor een wielercafé bekend maken. Op dit moment is helaas nog niet duidelijk wanneer dat kan.

activiteiten 2020

In dit bijzondere jaar heeft de cafécommissie toch twee mooie activiteiten georganiseerd. In januari was er een WPU-wielercafé speciaal voor leden en betrokkenen van Wielerplatform Utrecht. Zij kregen als eersten de plannen voor 2020 te horen.

In de zomer konden deelnemers een maand lang de QRonde van Utrecht fietsen, een origineel alternatief voor het reguliere wielercafé in coronatijd. Onlangs werden de prijswinnaars van de QRonde quiz bekend gemaakt.

Wielercafés 2021

26 februari (afgelast)

Bibliotheek Neude

nog niet bekend

nog niet bekend

nog niet bekend