Wielercafé Utrecht

Tijdens het Wielercafé Utrecht wordt met aansprekende gasten gesproken over heroïek, techniek, voeding en andere wielerzaken. Het sfeervolle CycleWorks in het centrum van Utrecht wordt hiertoe speciaal omgebouwd tot café. Gegarandeerd een leuke avond en veel gelegenheid om andere fietsfanaten te ontmoeten. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om vooraf gezamenlijk een rondje te fietsen.

Wielercafé Utrecht presenteert: De #QRonde van Utrecht

Een ouderwetse vossenjacht op de fiets gecombineerd met een pubquiz met bijzondere gasten op verschillende locaties in het prachtige Utrechtse landschap. Nu het er niet op lijkt dat evenementen en samenkomsten op korte termijn weer mogelijk zijn, heeft het Wielercafé Utrecht een alternatief gevonden.

Met de #QRonde van Utrecht combineren we onze liefde voor de fiets met de interessante gastsprekers die we normaal gesproken in het Wielercafé verwelkomen.

De Quiz en de interviews
’’Hoe dan?’’, horen we je denken. Als deelnemer ontvang je na aanmelding een instructie e-mail met de route. Op de route bevinden zich vier quiz-locaties waar onze digitale quizmasters je het vuur aan de schenen zullen leggen. Net als bij het traditionele wielercafé worden interessante sprekers geïnterviewd: meervoudig wereldkampioene Ellen van Dijk; Sunweb-renner Martijn Tusveld; wielercommentator Gio Lippens en Rinus Spoor van CycleWorks Utrecht vertellen hoe zij de coronatijd doorkomen.

De Route (100km)
De route begint vanaf je eigen huis en eindigt in onze tweede huiskamer: CycleWorks Utrecht. Daar sluiten we dit avontuurlijke wielercafé af met de 'Technische Tip van Rinus'. De route en de quiz-vragen zijn beschikbaar van 20 juni tot 20 juli. Deelname is gratis.

Houd je aan de richtlijnen en ga niet op pad met grote groepen!

Winnen
Voor de competitieve fietser valt er ook nog wat te winnen. De slimste deelnemer huldigen we in het eerstvolgende ‘nieuwe normale’ Wielercafé.

Meld je hieronder aan en je ontvangt een instructiemail hoe je de #QRonde van Utrecht kunt volbrengen.

Praktische informatie

De #QRonde van Utrecht in een notendop:

  • Schrijf je in en ontvang de prachtige route van ruim 100 kilometer
  • Tussen 20 juni en 20 juli beschikbaar
  • Interviews met wielerprominenten
  • Wielerquiz-vragen onderweg
  • Start vanuit huis - Finish bij CycleWorks Utrecht
  • De slimste wint
  • Deelname is gratis
  • Houd je aan de richtlijnen en ga niet op pad met grote groepen!

Meld je hieronder aan en je ontvangt een instructiemail hoe je #QRondevanUtrecht kunt volbrengen.

Wielercafés 2020

3 april AFGELAST

20 juni t/m 20 juli (#QRonde van Utrecht)

2 oktober

datum volgt