Wielercafé Utrecht

Tijdens het Wielercafé Utrecht wordt met aansprekende gasten gesproken over heroïek, techniek, voeding en andere wielerzaken. Het sfeervolle CycleWorks in het centrum van Utrecht wordt hiertoe speciaal omgebouwd tot café. Gegarandeerd een leuke avond en veel gelegenheid om andere fietsfanaten te ontmoeten. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om vooraf gezamenlijk een rondje te fietsen.

Wielercafé 29 november 2019: Fotogeniek Wielercafé!

Fietsen en fotografie zijn onafscheidelijk. Heroïek in de koers wordt vereeuwigd door op het juiste moment af te drukken. Tragiek ook. Wielertoerisme zou geen toerisme zijn zonder de meest fantastische foto’s die eigenlijk iedere wielrenner maakt. En wat te denken van de fotofinish? Het mag duidelijk zijn: hoog tijd voor een wielercafé over fotografie! 

Veelzijdige Jury
Dat gaan we doen op vrijdag 29 november en daarvoor hebben we niet de minste gasten uitgenodigd: oud-prof Léon van Bon, coming man Erwin Sikkens en de veelzijdige Bas de Meijer zijn drie fotografen die ons wegwijs maken in foto’s en fietsen. Bovendien vormen ze de driekoppige jury van de fotowedstrijd, waar iedereen aan mee kan doen. Dus heb jij een pracht van een wielerplaat geschoten? Of een totaal mislukte fietsfoto met een mooi verhaal? Deel het bij het fotogenieke wielercafé op 29 november en win een wonderschone prijs!

Alsof dat nog niet genoeg is maakt Tiny natuurlijk weer heerlijke soep en zorgt Rinus in een kwartiertje voor een technische afsluiter. Dus zorg dat je erbij bent!

In het aanmeldformulier kun je aangeven of je mee wil doen met de fotowedstrijd, waarbij je direct je foto kan uploaden. Sturen per mail (naar info@wielerplatformutrecht.nl o.v.v. ‘Foto wielercafé 29 november) kan ook.

wielercafé 29 november 2019

Programma wielercafé

Het volledige programma voor 29 november is als volgt: 

19:00 uur Fotogenieke soep van Tiny 

19:30 uur Inloop voor de niet-eters 

20:00 uur Wielercafé met: 

  • Interview met Léon van Bon
  • Fotowedstrijd 
  • Wielerquiz
  • Technisch kwartiertje van Rinus 

22:30 uur Borrel 

Wacht niet langer en meld je aan!

Praktische informatie

Het Wielercafé vindt plaats bij CycleWorks, aan de Weerdsingel 18 in Utrecht. De entree is €10, wil je soep en brood mee-eten dan betaal je €15.

Wielercafé’s 2019

29 maart

21 juni

4 oktober

29 november