Wielercafé Utrecht

Tijdens het Wielercafé Utrecht wordt met aansprekende gasten gesproken over heroïek, techniek, voeding en andere wielerzaken. Het sfeervolle CycleWorks in het centrum van Utrecht wordt hiertoe speciaal omgebouwd tot café. Gegarandeerd een leuke avond en veel gelegenheid om andere fietsfanaten te ontmoeten. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om vooraf gezamenlijk een rondje te fietsen.

Activiteiten 2020

In dit bijzondere jaar heeft de cafécommissie toch twee mooie activiteiten georganiseerd. In januari was er een WPU-wielercafé speciaal voor leden en betrokkenen van Wielerplatform Utrecht. Zij kregen als eersten de plannen voor 2020 te horen.

In de zomer konden deelnemers een maand lang de QRonde van Utrecht fietsen, een origineel alternatief voor het reguliere wielercafé in coronatijd. Onlangs werden de prijswinnaars van de QRonde quiz bekend gemaakt.

 

 

 

De QRonde van Utrecht 2020

 

 

Het wielercafé waarvoor je op pad gaat. Een succes volgens veel enthousiaste deelnemers. Langs de route van ruim 100 kilometer rondom Utrecht bevonden zich een aantal checkpoints met QR-codes. Met behulp van deze codes kreeg men toegang tot interviews en de wielerquiz.
Interviews met o.a. profrenners Ellen van Dijk en Martijn Tusveld. Uiteraard was er de technische tip van fietsenmaker Rinus Spoor die het verborgen wielercafé compleet maakte.

Wielercafés 2020

31 januari

WPU-editie voor leden en betrokkenen

3 april

Afgelast

20 juni tm 21 juli

#QRonde van Utrecht

9 oktober

Afgelast