Wielercafé Utrecht

Het Utrechts Wielercafé van 26 november gaat niet door

Vanwege de verslechterende coronasituatie hebben we helaas moeten besluiten het Utrechts Wielercafé van 26 november af te lasten. Door de nieuwe corona-maatregelen kunnen we niet meer terecht bij Cycleworks. Daarnaast voelt het niet goed om met de huidige besmettingscijfers een publieksevenement te organiseren.

We zijn trots op het programma dat we bedacht hebben en vinden het reuze jammer dat het niet doorgaat, maar onder deze omstandigheden vinden we een wielercafé gewoonweg niet verantwoord. We hopen dat jullie hier begrip voor hebben.
Zodra het mogelijk is, pakken wij de draad weer op. Utrecht is nog niet van het Wielercafé af! Als er een nieuwe datum bekend is zullen wij deze communiceren.

 

Praktische informatie wielercafés

Locatie: Wielercafés vinden plaats bij Cycleworks aan de Weerdsingel W.Z. 18 in Utrecht.
Entree: 10 Euro, als je soep en brood wilt mee-eten dan betaal je 15 euro. De eerste consumptie is gratis.
Aanvang: 19:00 - soep en 20:00 start programma.

Toegang alleen met coronapas.

Heroïek, techniek, voeding en andere wielerzaken

Tijdens het Wielercafé Utrecht wordt met aansprekende gasten gesproken over heroïek, techniek, voeding en andere wielerzaken. Het sfeervolle CycleWorks in het centrum van Utrecht wordt hiervoor speciaal omgebouwd tot café. Gegarandeerd een leuke avond en veel gelegenheid om andere fietsfanaten te ontmoeten.

Wielercafé Bibliotheek Neude afgelast

Het uitverkochte Utrechts Wielercafé dat op 26 februari in de Bibliotheek aan Neude zou worden gehouden kan helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Zodra het weer mogelijk is om bijeenkomsten te organiseren zullen we een nieuwe datum voor een wielercafé bekend maken. Op dit moment is helaas nog niet duidelijk wanneer dat kan.

activiteiten 2020

In dit bijzondere jaar heeft de cafécommissie toch twee mooie activiteiten georganiseerd. In januari was er een WPU-wielercafé speciaal voor leden en betrokkenen van Wielerplatform Utrecht. Zij kregen als eersten de plannen voor 2020 te horen.

In de zomer konden deelnemers een maand lang de QRonde van Utrecht fietsen, een origineel alternatief voor het reguliere wielercafé in coronatijd. Onlangs werden de prijswinnaars van de QRonde quiz bekend gemaakt.

Wielercafés 2021

26 februari (afgelast)

Bibliotheek Neude

26 november 2021