Wielercafé Utrecht

Tijdens het Wielercafé Utrecht wordt met aansprekende gasten gesproken over heroïek, techniek, voeding en andere wielerzaken. Het sfeervolle CycleWorks in het centrum van Utrecht wordt hiertoe speciaal omgebouwd tot café. Gegarandeerd een leuke avond en veel gelegenheid om andere fietsfanaten te ontmoeten. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om vooraf gezamenlijk een rondje te fietsen.

Wielercafé Utrecht presenteert: De #QRonde van Utrecht

Een ouderwetse vossenjacht op de fiets gecombineerd met een pubquiz met bijzondere gasten op verschillende locaties in het prachtige Utrechtse landschap. Nu het er niet op lijkt dat evenementen en samenkomsten op korte termijn weer mogelijk zijn, heeft het Wielercafé Utrecht een alternatief gevonden.

Met de #QRonde van Utrecht combineren we onze liefde voor de fiets met de interessante gastsprekers die we normaal gesproken in het Wielercafé verwelkomen.

De Quiz
’’Hoe dan?’’, horen we je denken. Als deelnemer ontvang je na aanmelding een instructie e-mail met de route. Op de route bevinden zich vier quiz-locaties waar onze digitale quizmasters je het vuur aan de schenen zullen leggen en interessante sprekers worden geïnterviewd: Meervoudig wereldkampioen Ellen van Dijk; Sunweb-renner Martijn Tusveld; en wielercommentator Gio Lippens. QR-codes geven toegang tot de filmpjes en de wielerquiz.

De Route
De route start vanuit je eigen huis en eindigt in onze tweede huiskamer: Cycleworks Utrecht. Daar sluiten we het digitale wielercafé traditioneel af met 'Technische Tips van Rinus'. De route en de quiz-vragen zijn beschikbaar van 20 juni tot 20 juli. Deelname is gratis.

Winnen
Voor de competitieve fietser valt er ook nog wat te winnen. De slimste deelnemer huldigen we in het eerstvolgende ‘nieuwe normale’ Wielercafé.

Meld je hieronder aan en je ontvangt een instructiemail hoe je de #QRondevanUtrecht kunt volbrengen.

#QRondevanUtrecht
#RideSolo

Praktische informatie

De #QRonde van Utrecht in een notendop:

  • Prachtige route
  • Tussen 20 juni en 20 juli beschikbaar
  • Wielerquiz-vragen onderweg met interessante gasten
  • Start vanuit huis - Finish bij Cycleworks Utrecht
  • De slimste wint
  • Deelname is gratis
  • #RideSolo of #RideDuo

Meld je hieronder aan en je ontvangt een instructiemail hoe je #QRondevanUtrecht kunt volbrengen.

Wielercafés 2020

3 april AFGELAST

19 juni

2 oktober

datum volgt