Uncategorized

Vacature coördinator communicatie Wielerplatform Utrecht

Wielerplatform Utrecht is op zoek naar een coördinator communicatie/pr. Je bent in deze functie voorzitter/aanspreekpunt van de communicatiecommissie. Daarnaast sluit je aan bij de bestuursvergadering om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen en de communicatiecommissie hiervan op de hoogte te stellen. Onderling verdelen jullie de taken.

Communicatiecommissie
De communicatiecommissie heeft, naast de coördinator, op dit moment drie leden. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de communicatie vanuit het Wielerplatform. Jullie beheren de website en sociale media kanalen. Ook zorgen jullie voor persberichten, flyers, posters enz. De toertochten worden door een andere partij georganiseerd, die tevens de communicatie op zich neemt. Voor alle andere activiteiten (wielerwedstrijden, wielercafés) zorgen jullie voor de communicatie.

Wielerplatform Utrecht
Wielerplatform Utrecht is hét Utrechts platform voor wielrennen en bestaat uit een samenwerking tussen wielerverenigingen U.W.&T.C. de Volharding, WV het Stadion, USWV De Domrenner (studenten), RTC Domstad, Fietsclub Ledig Erf, CTC Fietsen, CS030 en Fietsclub Tuindorp Stoempers. We organiseren jaarlijks wielerwedstrijden en de Classico Giro Utrecht en de Tour d’Utrecht. Ook wordt jaarlijks een aantal wielercafés georganiseerd. De stichting streeft naar een breed, verenigingsoverstijgend aanbod voor zowel toer- als wedstrijdfietsers, jong en oud, met en zonder beperking.

Interesse? Neem contact op met Veronique Rap via info@wielerplatformutrecht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *