Nieuws

Wielerfestival Wilhelminapark – Vrijwilligers Maken De Koers Hard!

Vrijwilligers

Al jaren organiseert een groep enthousiaste Utrechtse wielerliefhebbers wielerwedstrijden in Utrecht. Dat doen wij samen met 9 Utrechtse wielerverenigingen en een groep super vrijwilligers.

Wielerwedstrijden 2018

Dit jaar vinden de wedstrijden plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli. Er worden wedstrijden gereden in vele categorieën in en om het mooie Utrechtse Wilhelminapark. Van licentiehouders (v/m), studenten, senioren, gehandicapten tot de jeugd, iedereen kan meedoen. In het park is een klein festival, dus het is een gezellige boel.

Hulp

Om een veilig parcours te garanderen wordt het verkeer omgeleid, zijn er oversteekplaatsen voor voetgangers en zijn er langs het parcours verkeersbegeleiders. Naast professionele verkeersregelaars kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Daarom zijn we heel blij met hulp! Van ons kan je de hele dag goede verzorging verwachten, bescherming tegen het weer en natuurlijk uitgebreide informatie en instructie.

Tijden

 • zaterdagochtend 10.00-14.00
 • zaterdagmiddag 13.45-17.45
 • zaterdagavond 17.30-20.30
 • of:
 • zondagochtend 9:45-13.45
 • zondagmiddag 13.30-17.30
 • Meld je aan

  Als je een shift kan helpen kan je daarna natuurlijk ook naar de wedstrijden kijken of gezellig een biertje drinken op het festival. Als je samen helpt met een vriend of vriendin dan probeer we jullie samen in te roosteren. Meld je dan samen aan. Kan jij een shift helpen en daarmee de koers in hartje Utrecht mogelijk maken?

  Meld je aan via info@wielerplatformutrecht.nl of stuur een berichtje naar Joris 06 26 806 088.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *