Nieuws

Vacature fondsenwerver (m/v) Wielerplatform Utrecht (2-4 uur p/w)

Wielerplatform Utrecht streeft naar innovatie en betaalbaarheid van alle activiteiten voor haar deelnemers. Daarmee is WPU voor een groot deel afhankelijk van externe fondsen. Binnen het team van vrijwilligers is ruimte voor een fondsenwerver die zich wil inzetten voor duurzame relaties met (Utrechtse) bedrijven binnen en buiten de fietswereld, stichtingen en overige organisaties die raakvlakken hebben met onze activiteiten. Wij dragen daarmee graag bij aan duurzame verankering van het sportief fietsen in Utrecht en daarbuiten.

Werkzaamheden
* Proactief benaderen van bedrijven, stichtingen en overige partijen
* Ontwikkelen van (concrete) sponsorproposities
* Periodiek overleg met bestuur en/of wedstrijdcommissies
* Meedenken over de organisatie en de toekomst van activiteiten

Waar worden bij blij van bij jou?
* Affiniteit met fondsenwerving en netwerken
* Goede communicatieve vaardigheden
* Passie voor fietsen/feeling met Utrechtse wielersport

Wij bieden
* Een tastbare bijdrage aan het succes van onze activiteiten ten behoeve van de deelnemers
* Fijne en goede sfeer met gepassioneerde wielerliefhebbers
* Veel ruimte voor eigen invulling en initiatie

Tijdbesteding
Afhankelijk van beschikbare tijd en inzet ca. 2-4 uur per week, waarbij de tijdsbesteding door het jaar zal variëren afhankelijk van seizoen en activiteiten.

WPU
Wielerplatform Utrecht is hét Utrechts platform voor wielrennen en bestaat uit een samenwerking tussen wielerverenigingen U.W.&T.C. de Volharding, WV het Stadion, USWV De Domrenner (studenten), RTC Domstad, Fietsclub Ledig Erf, CTC Fietsen, CS030 en Fietsclub Tuindorp Stoempers. We organiseren jaarlijks wielerwedstrijden en de Classico Giro Utrecht en de Tour d’Utrecht. Ook wordt jaarlijks een aantal wielercafés georganiseerd. De stichting streeft naar een breed, verenigingsoverstijgend aanbod voor zowel toer- als wedstrijdfietsers, jong en oud, met en zonder beperking. Hierbij willen we graag verbinding maken tussen fietsers en maatschappelijk speelveld in Utrecht (en omgeving). Meer info: www.wielerplatformutrecht.nl.

Vragen? Altijd welkom! Stuur een mail naar info@wielerplatformutrecht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *