Bestuur

Heerco Feenstra

Op het frame van mijn eerste racefiets, een Focus Variado, stond ‘discover freedom’. Toen ik begon met fietsen was het ‘je vrij voelen’ precies wat mij aansprak in het fietsen. In het Groningse land maakte ik op mijn zestiende mijn eerste rondjes. Toen ik in 2014 besloot in Utrecht te gaan studeren, heb ik het voetballen en basketballen wat ik thuis deed opgezegd om me volledig te verliezen in het fietsen. Utrecht heeft daar de perfecte vereniging voor: USWV De Domrenner.
Ik kon toen nog niet overzien wat de Utrechtse wielerwereld me ging brengen. Naast de vele kilometers over de Heuvelrug heb ik de afgelopen jaren onder andere bestuur gedaan bij de Domrenner, meegewerkt aan twee edities van de Klimtijdrit en staat in augustus een groot Vuelta-wielerfestival op het programma. Allemaal hele gave en leerzame ervaringen en het is heel tof om te kunnen bijdrage aan de Utrechtse wielercommunity.
In het dagelijks leven werk ik als strategisch adviseur op gebied van organisatieontwikkel- en HR-vraagstukken bij de Gemeente Amsterdam en woon ik in het levendige Kaneleneiland.