Wielercafé

Tijdens het Wielercafé Utrecht wordt met aansprekende gasten gesproken over heroïek, techniek, voeding en andere wielerzaken. Het sfeervolle CycleWorks in het centrum van Utrecht wordt hiertoe speciaal omgebouwd tot café. Gegarandeerd een leuke avond en veel gelegenheid om andere fietsfanaten te ontmoeten. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om vooraf gezamenlijk een rondje te fietsen.

Wielercafé 4 oktober 2019

Wielercafé als afsluiting wielerzomer
Een prachtige wielerzomer nadert zijn eind. Hoog tijd om in het wielercafé op 4 oktober ons licht te laten schijnen over een ongelofelijk voorjaar en een ongekende zomer! En wie weet wat de herfst nog in petto heeft...

Programma
Op vrijdag 4 oktober gaan we weer samen genieten van dit prachtige wielerseizoen. Dat doen we deze keer met journalist Bart Jungmann (de Volkskrant), multi-kunstenaar Kees Wennekendonk en uiteraard zoveel mogelijk Utrechtse wielerliefhebbers!

Open Podium
Het wordt niet alleen nagenieten van de prestaties van profs, maar juist ook van je eigen avonturen. Want het open podium wordt wederom geopend: Wat is de allermooiste plek waar je dit jaar hebt gefietst? Waarom? En waarom moeten alle andere Utrechtse wielrenners daar ooit naartoe?

Deel je verhaal tijdens het wielercafé op 4 oktober!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Last but not least staan natuurlijk ook het rondje fietsen, de heerlijke wielersoep van Tiny en het technisch kwartiertje van Rinus op het programma

Programma wielercafé

Het volledige programma voor 4 oktober is als volgt: 

17:00 uur Rondje fietsen

19:00 uur Wielersoep van Tiny

19:30 uur Inloop voor de niet-eters20:00 uur

Wielercafé met:
-Open podium voor de mooiste fietslocaties
-Bart Jungmann over wielrennen en journalistiek-Kees Wennekendonkmet bijzondere fietsverhalen en fotografietsmomenten
-Technisch kwartiertje van Rinus

22:30 uur Borrel

Wacht niet langer en meld je aan!

Praktische informatie

Het Wielercafé vindt plaats bij CycleWorks, aan de Weerdsingel 18 in Utrecht. De entree is €10, wil je soep en brood mee-eten dan betaal je €15. 

29 maart

21 juni

4 oktober

29 november